DJ MET ZANGERES

Herkenbare House en dance classic live gezongen in een spectaculaire show dat is de unieke combinatie van een dj met een zangeres.

De dj draait heerlijke hits en de zangeres geeft tijdens het optreden een wervelende show weg. Bekende hits van o.a. Rihanna, Maroon 5, David Guetta, Sia, allemaal live gezongen. U wilt niet meer van de dansvloer af!

Wilt u naast de zangeres echt het gevoel en spektakel beleven van een live band? Boek dan nog extra live muzikanten. Naast alleen een zangeres bied Live House Collective namelijk meerdere live artiesten aan. Denk hierbij aan een Percussionist, Trompetist, Saxofonist, Gitarist, MC, etc. Deze muzikanten zijn los met een dj te boeken, of maak en mix van muzikanten voor een unieke show!

De dj en zangeres kunnen een avondvullend programma verzorgen maar worden ook vaak voor 1,5 a 2 uur geboekt als afwisseling op andere dj of een band. Alles is mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of check direct onze beschikbaarheid op een specifieke datum, dit verplicht u nog tot niets.
CHECK BESCHIKBAARHEID