Image
Image
Image
Image

  DJ SOLO

  Zoekt u een dj die zowel sfeervolle lounge en achtergrond muziek kan draaien maar ook een swingend feest kan neerzetten? Met de lekkerste house, club, classics en top 40 muziek allemaal verrassend en creatief in de mix. Bij een dj van Live House Collective bent u aan het goede adres!

  Tegenwoordig ziet u op zeer uiteenlopende evenementen en feesten een dj voor de juiste muzikale sfeer zorgen. Doordat een dj veel muziek bij zich heeft en snel kan schakelen tussen verschillende stijlen is een dj ook de ideale keus voor evenementen en feesten zoals beurzen, studentenfeesten, personeelsfeesten, festivals en bruiloften.

  De dj’s van Live House Collective kunnen een avondvullend programma verzorgen maar worden ook vaak voor 1,5 a 2 uur geboekt als afwisseling op andere dj of een band. Alles is mogelijk, informeer gerust naar de mogelijkheden.

  Wilt u naast alleen een dj toch nog wat extra entertainment toevoegen? De dj’s van Live House Collective zijn natuurlijk ook allemaal ervaren in het samenspelen met live muzikanten. Denk hierbij aan saxofonisten, percussionisten, trompettisten, zangeressen, gitaristen, mc’s, etc. Deze muzikanten zijn los met een dj te boeken, of maak en mix van muzikanten voor een unieke show!
  Check beschikbaarheid